Директорът на Природонаучния музей гл. ас. д-р Огнян Тодоров посрещна 9-годишния

...
Директорът на Природонаучния музей гл. ас. д-р Огнян Тодоров посрещна 9-годишния
Коментари Харесай

Най-младият член на Менса в България посети Природонаучния музей на Пловдив

Директорът на Природонаучния музей гл. ас. доктор Огнян Тодоров посрещна 9-годишния Иво Кирков. Момчето се трансформира в най-младия член на Менса България. Иво реализира оптимален резултат на теста и се подреди измежду най-интелигентните хора в света.
Прочетете още
Най-младият българин в интернационалната организация за хора с висок коефициент на интелигентност „ Менса “ дружно със своите родители посети музея и остана мощно впечатлен от богатите експозиции на музея. Иво с интерес прегледа всички зали и остана удивен от зала „ Безгръбначни “, в която имаше опция да задава своите въпроси персонално към шефа на музея, който е експерт точно в тази сфера.

Интерес за Иво беше още зала „ Аквариум “, защото се оказа, че акваристиката е от обичаните занимания на фамилията. Той посети зала „ Планетариум “, в която се наслаждения на забавен филм за космоса. Уредник сподели на Иво магичния свят на пеперудите в зала “Тропик “ с тропически пеперуди от Югоизточна Азия, елементи на Централна и Южна Америка.

На финала на своето посещение, Иво получи специфичен подарък за спомен и даде обещание, че още веднъж ще посети Регионален природонаучен музей Пловдив. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР